Välkommen till

Örkelljunga Brukshundklubb

Lydnadskurs mot tävling

Här kommer vi gå igenom momenten i startklassen

6gånger kommer kursen vara på, datum ej bestämt än.

Följsamhet, inkallning, sitt under marsch, apportering, fjärddirigering, hopp över hinder. Vi kommer även nosa lite på sitt, ligg eller stå under marsch, hopp med apport, sitt i grupp.

Detta är till för dom vill ut mot tävling. Kontakten måste ni ha tränat på och frittfölj måste ni ha. Vi kommer gå igenom momenten som en helhet för att få känna på hur det känns att köra momenten i kedja, det kommer vara störning vissa omgångar då det kan komma på tävling. Kan hända vi byter miljö för att hunden inte ska vänja sig vid ett ställe. Vi kommer även nosa lite på Apell klassen i bruks om man är intresserad av det.

Och det som är viktigt, att ha roligt med sin hund

Kursen kommer att kosta 950:- plus medlemskap i brukshundsklubben krävs. Om ni trycker på länken här så ser ni hur ni ska gå till väga för att bli medlem. Medlem - Örkelljunga Brukshundklubb (orkelljunga-bk.se)

BG 5486-9292 Swish 123 345 55 08 Lydnad

6 platser