Medlemsinformation och kostnad

Här kan du se alla fördelar du får som medlem Länk till SBK

Som medlem i Örkelljunga Brukshundklubb får du tillgång till kursverksamheten, mentalbeskrivning, fri träning samt möjlighet att påverka vid medlemsmöten som äger rum två gånger per år. Du är också hjärtligt välkommen att hjälpa till med diverse uppgifter som behöver göras i klubben.

Vad kostar det?

A-medlem            520:-  Fullbetalande (av denna summa går 130:- till ÖBK och resterande del till SBK)

Delmedlem          130:-  Gäller vid medlemskap i annan brukshundklubb

Familjemedlem    100:-  Om det finns en A-medlem på samma adress

Hur blir jag medlem?

Betala summan till Bankgiro 5486-9292 och skriv ditt namn, adress och födelsenummer som meddelande. Skicka med fördel också ett mejl till kassören (se mejladress nedan) och meddela att du har betalt samt ange den e-postadress som ska tillhöra ditt medlemskap. När betalningen registrerats skriver vi ut ett medlemskort som hängs i en plastficka som sedan finns att hitta på anslagstavlan i klubbstugan.

Vid frågor kontakta kassören:

Anna-Lena Nennestam

E-post: anna-lena.nennestam@telia.com